Despre noi

bzzz

Bzzz exista dintr-o veche dorinta si aproape uitata, insa redescoperita si acum reinventata. Credem in abilitarea individualitatii, avand ca unica misiune identificarea personalitatii si dezvoltarea acesteia printr-un stil propriu de imbracaminte. Ne plac print-urile cu personalitate, cu mesaj puternic si cu grafica minimalista.

Din experienta noastra ca si clienti, intotdeauna ne bucuram cand intalnim acel vanzator care pune nevoia noastra mai intai de toate. In incercarea de a imbina modernismul cu creativitatea, am deschis acest micut magazin online, pe care l-am structurat in functie de nevoile pe care si noi le-am avut in calitate de clienti: acea nevoie de a oferi un cadou inedit, simpatic si ofertant. Design-ul, calitatea si preturile bune sunt cateva din aspectele pe care punem accent din ambele viziuni, atat de consumator, cat si ca vanzator. Dorinta noastra este sa aducem un zambet fiecarui cumparator, atunci cand primeste coletul de la noi.

Punem pasiune si suflet in tot ceea ce facem si ne dorim sa ajungem cat mai repede in casele voastre prin produsele si mesajele pe care le cream. Produsele noastre sunt create cu bucurie, iar modelele sunt variate, cautand cu ardoare sa ii multumim chiar si pe cei mai pretentiosi.

Spirite jucause, iubim viata si stim ca orice clipa trebuie traita cu toata fiinta, oferind tot timpul mici bucurii. Scopul nostru, pe langa cel inerent unei afaceri, este acela de a le oferi clienților nostri suportul vizual al acelor mici bucurii, aratandu-le ca viata merita traita din plin.

Prin Bzzz, ne exprimam creativ si cream acele tricouri pe care si noua ne place sa le purtam. Ne mandrim cu design-uri interesante, mesaje cu semnificatie si rezonanta puternica si chiar unice. Toti suntem la fel, dar ne exprimam diferit, tocmai de aceea mesajele de pe produsele noastre sunt gandite sa aiba sens.

Intr-o lume a incertitudinii, online-ul a devenit cea mai simpla varianta de shopping. Rapida si eficienta, echipa noastra zumzaie de zor pentru a livra cat ai zice „bzzz” print-urile preferate.

Gaseste-ti motivatia zilnica, incurajeaza-te, poarta un tricou Bzzz si devino cea mai buna versiune a ta.

Contacteaza-ne