Politica de livrare

Livrarea se face prin curier rapid, in termen de 2-4 zile lucrătoare.

De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi. Transportul este in valoare de 19.90 lei si se livreaza doar in Romania prin intermediul firmelor de curierat. La comenzile de peste 200 lei, livrarea este gratuita.

Taxa de transport 19.90 lei va fi inclusă în factura emisă de CRASH 3.0 SRL și se va regasi în totalul de plată, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Fiecare comanda inainte de a fi prelucrata este confirmata telefonic. Daca acest lucru nu poate fi realizat timp de 3 zile consecutiv, comanda se va anula automat.

Dacă coletul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), coletele rămân la curierul zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

In situatia in care un client plaseaza 3 comenzi si din motive neintemeiate, coletele sunt refuzate, vom accepta o noua comanda pe site, doar cu plata produselor si transportului (in avans) prin card bancar.

Nu vom accepta plata ramburs catre clientii care, in contul sau de client, au maxim 3 comenzi cu status: refuz primire, indiferent de intervalul de timp intre aceste status-uri.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră:

- blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;

- căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

- cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

- cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.